Solbakken er tilfreds trods pointtab i Haderslev

FC København-træner Ståle Solbakken var tilfreds med sit hold trods skuffende 0-0 mod Sønderjyske.

FC København og Sønderjyske spillede uafgjort i en lidt atypisk 0-0-kamp med masser af målchancer.

Hos FC København var træner Ståle Solbakken efterfølgende tilfreds trods tabet af vigtige point i mesterskabskampen.

- Vi spillede og gennemførte en god kamp under vanskelige forhold med stærk vind. Taktisk gør drengene det godt, og de løber solen sort.

- Kun de sidste 15-20 minutter er jeg ikke helt tilfreds med, og jeg er heller ikke tilfreds med, at vi ikke scorer mål, siger Ståle Solbakken.

Rurik Gislason fik chancen i FC Københavns angreb, og han kom til et par farlige afslutninger ligesom Igor Vetokele, der overvandt en ankelskade og blev klar til kampen. Marin Skender stod dog i vejen med flere gode redninger i Sønderjyskes mål.

- Rurik spillede for første gang i lang tid angriber, og han kunne været blevet den store helt, da han var helt alene med målmanden to gange. Yones Felfel kommer også ind og har et par store målchancer, siger Ståle Solbakken.

- Vi skaber vel fem store chancer, som på en normal dag giver mål, og normalt vinder vi sådan en kamp med ét eller to mål, siger han.

FC København kan risikere at komme endnu længere bagud i topkampen på søndag. FC Midtjylland, der er syv point foran københavnerne, møder ude AaB i en regulær topkamp.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.