Solbakken: FC Midtjylland kan spille frit

FC Københavns cheftræner Ståle Solbakken mener, at FC Midtjylland vil nyde godt af sit forspring i foråret.

Solbakken: FC Midtjylland kan spille frit

FC Midtjylland har været oppe på et forspring på hele 13 point ned til FC København. Forspringet nåede at komme ned på seks point inden julepausen i Superligaen, men det er stadig et godt rygstød at have.

Det mener FCK-træner Ståle Solbakken, som kender følelsen af at have teten i den bedste danske fodboldrække før en forårssæson.

- FC Midtjylland har jo et godt udgangspunkt. Vi har selv ligget i den position, og det er altid en god fornemmelse at vide, at du kan fejle en gang eller to og stadig have kontrol, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

- Det gør, at man kan spille mere frit, og at du føler, at hverdagen er lettere. Så der er pres på os andre, og så må vi se, om FC Midtjylland kan have samme medgang og holde samme power i spillet.

- Jeg er rigtig imponeret af FCM. De har gjort det rigtig godt, så det bliver en svær opgave at tage både dem og AaB. Men vi starter jagten allerede i januar på træningsdag ét, siger nordmanden.

AaB ligger på andenpladsen i Superligaen med fire point op til FCM, mens FCK er yderligere to point bagefter.

- Vi hentede syv point på FCM i de 13 kampe, vi har været sammen før jul. Og vi skal hente mindst seks point på dem i de resterende 15 kampe, hvis vi skal tage guldet.

- FC Midtjylland er i førersædet, og AaB er nummer to, konstaterer Solbakken.

Han lægger desuden op til et par forventede forstærkninger i januar.

- Jeg tror, at fansene kan forvente, at vi forstærker os med et par spillere. Jeg skal en lille tur med familien til Dubai, men både CV (sportsdirektør Carsten V. Jensen, red.) og jeg har telefonen tændt, siger Solbakken.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.