Solbakken: Vi dominerede FCM i 88 minutter

FC Københavns manager, Ståle Solbakken, roser sin kreative offensiv efter 3-1-sejren over FC Midtjylland.

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

FC København kom bagud og var i 40 minutter på kurs mod sit første nederlag på hjemmebane i Alka Superligaen i næsten to år, da holdet lørdag tørnede sammen med FC Midtjylland.

Men de forsvarende mestre overbeviste i anden halvleg og moste midtjyderne, hvilket resulterede i en 3-1-sejr, som manager Ståle Solbakken er yderst tilfreds med.

- De lykkedes med en dødbold og en kontra, men i de øvrige 88 minutter dominerede vi, siger Ståle Solbakken og fortsætter om præstationen:

- Vi har en fantastisk bevægelig offensiv nu. Vi spiller med et flow, som er rigtigt godt. Vi bliver stadig lidt overmodige nogle gange. I Europa havde den kontra, som FCM fik, kostet et 2-0-mål, og så havde vi måske været færdige i Champions League.

- Men jeg vil ikke tage noget af vores dna ud af holdet. Vi har nogle anderledes typer end tidligere. Vi har mere artisteri og flere kreative hoveder nu.

Tirsdag gælder det første opgør mod cypriotiske Apoel i Champions League-kvalifikationens playoffrunde, og Solbakken vil spille på samme måde som i lørdagens kamp, men forventer anderledes hård modstand.

- Apoel er en helt anden modstander. De har 10-11 spillere, som er 30-32 år, og de kan alle tricksene i bogen. Vi får færre chancer over de to kampe, og det bliver nogle helt andre opgør end i dag.

- Men vi kan kun spille på én måde. Det er vores dna nu. Hvis vi skal vinde, skal spillerne slå sig løs. Og så handler det om at vi samtidigt finder den rette balance på holdet, siger FCK-manageren.

FCK spiller mod Apoel i Telia Parken tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.