Solbakken: Vi har længe ønsket os Kasper Kusk

Træner Ståle Solbakken glæder sig til at se Kasper Kusk folde sit potentiale ud efter skiftet til FC København

Solbakken: Vi har længe ønsket os Kasper Kusk Foto: POLFOTO/Ernst van Norde

Solbakken: Vi har længe ønsket os Kasper Kusk Foto: POLFOTO/Ernst van Norde

Fredag offentliggjorde FC København købet af den tidligere AaB'er Kasper Kusk, som københavnerne har købt fri i hollandske FC Twente.

Kusk er udset til at bringe nyt liv i den FCK-offensiv, som i de seneste to sæsoner ikke har leveret på vanligt niveau.

FCK-træner Ståle Solbakken har længe haft et godt øje til Kasper Kusk.

- Kasper er en spiller, vi længe har ønsket os at se i FC Københavns trøje, og vi er meget tilfredse med, at det nu kommer til at ske. Vi glæder os meget til at se Kasper folde sit store talent ud i København, siger Ståle Solbakken til FCK's hjemmeside.

Kasper Kusk står noteret for otte A-landskampe, men har på det seneste ikke været blandt Morten Olsens udvalgte efter en skidt sæson i Twente.

- Kasper har haft et uheldigt forløb i Twente, men han har vist både for AaB og landsholdet, at han kan spille på højt internationalt niveau, hvor han bidrager med både målfarlighed og assister, lyder det fra FCK-træneren, der har store forventninger.

- Han har en høj spilintelligens, og han har stadig masser af potentiale, der kan løfte ham til en endnu højere hylde. Det er vi sikre på, at han vil gøre i København, slutter Ståle Solbakken.

Kasper Kusk nåede kun en enkelt sæson i Holland og får trøje nummer 17 i FCK, når han efter sommerferien slutter sig til sine nye holdkammerater.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.