Vendsyssel FF

Solberg: Vi mangler det sidste

Vendsyssel fik ikke udnyttet spilovertag imod Vejle

Ninos Gouriye fik straffespark med 10 sekunder igen og udnyttede sikkert. Men det var ikke nok. Foto: Peter Broen

Ninos Gouriye fik straffespark med 10 sekunder igen og udnyttede sikkert. Men det var ikke nok. Foto: Peter Broen

FODBOLD:Vendsyssel FF tabte søndag et vigtigt skridt i topkampen i landets næstbedste fodboldrække, da holdet tabte med 2-1 på hjemmebane til Vejle, der scorede kampens første mål allerede efter to minutter.

Kort inde i anden halvleg scorede Nicolaj Madsen efter en dødbold, og det var ikke nok, at indskiftede Ninos Gouriye kunne reducere med 10 minutter igen, da han stensikkert udnyttede et straffespark, der var blevet begået imod ham selv.

Vendsyssel fik ellers styr på kampen, efter at Vejle var bedst i de første 25 minutter.

- Det er to trælse mål, vi inkasserer og begge kommer efter dødbolde. Men ellers synes jeg jo egentlig, at vi styrer kampen. Vi mangler bare den sidste skarphed i begge felter, og det er selvfølgelig noget, vi skal have kigget på, siger angriberen Marcus Solberg, der i ugens løb underskrev en kontraktforlængelse, så han nu er i klubben frem til sommeren 2021.

Med sejre til Både Esbjerg og Viborg i søndagens kampe, så bliver topkampen endnu mere intensiveret. Esbjerg og Vejle topper med hver 46 point, mens Vendsyssel har 45, og Viborg følger med 44 point.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.