Solen var skyld i trafikuheld

En mandlig bilist blev kvæstet og måtte skæres fri af sit køretøj, da hans personbil i de tidlige morgentimer onsdag blev torpederet bagfra af en bus ved Vadum.

To personbiler og en bus stødte tirsdag morgen ved 8.20-tiden sammen på Thistedvej ud for Color Print. En person i en af personbilerne blev fastklemt ved ulykken. Ulykken giver kødannelser på stedet. Foto: Linse Daugaard
Trafikulykker 1. oktober 2008 14:10

Ifølge vagthavende hos Nordjyllands Politi i Aalborg blev bilisten dog ikke livsfarligt kvæstet ved sammenstødet, der skete på Thisted Landevej ud for virksomheden Color Print. Alt tyder på, at buschaufføreren blev blændet af solens stråler og derfor ikke nåede at forhindre en påkørsel. Den torpederede personbil blev skubbet frem ved sammenstødet og ramte en forankørende bil, hvis mandlige fører blev bragt til skadestuen med smerter i nakken. Trafikuheldet bevirkede en del kødannelse på stedet, hvor der i øvrigt er vejarbejde i gang, men trafikken var kun generet i en god halv times tid, mens oprydningsarbejdet stod på.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...