Sommer bød på hjemvendte danskere

Spillere som Kasper Kusk, William Kvist og Kian Hansen er kommet til Danmark i løbet af sommeren. Få et transfer-overblik her

Kasper Ørkild
Kasper Kusk er tilbage i Danmark - men i andre farver end tidligere. Foto: Emil Hougaard/Scanpix 2015
Sport 1. september 2015 11:21 - Opdateret 1. september 2015 11:25

DANMARK: I løbet af sommeren kunne Alka Superligaen sige velkommen til flere danske spillere, som har prøvet lykken i udlandet.

Den tidligere AaB-profil Kasper Kusk tog nemlig springet til FC København fra hollandske Twente. Også William Kvist er tilbage i hovedstaden efter en fri transfer. Af andre danske navne, som er tilbage i Alka Superligaen, kan Jesper Juelsgaard (Brøndby) og Kian Hansen (FC Midtjylland) nævnes. De er begge vendt hjem fra Frankrig, hvor de spillede i henholdsvis Nantes og Evian.

I den tyndere ende af de danske hjemkomster kan Ronnie Schwartz, Thomas Dalgaard, Thomas Enevoldsen og Nicklas Helenius nævnes. Tidligere AaB og Randers-spiller Ronnie Schwartz er nemlig kommet på et lejemål i Brøndby.

Alt imens er Thomas Dalgaard, Thomas Enevoldsen og Nicklas Helenius købt fri af udenlandske kontrakter - på trods af de har været under hjemlige himmelstrøg et stykke tid.

Internt i de danske ligaer har der også været et par markante skift. Tidligere HB Køge-spiller Bruninho har fået en flyvende start i FC Nordsjælland, som hentede den brasilianske offensivspiller i juli.

SønderjyskE’s viceanfører Bjørn Paulsen har taget turen til Esbjerg, mens Randers FC har fået fat i Mikkel Thygesen efter hans kontraktudløb med Hobro. AGF har snuppet transferfrie Elmar Bjarnason i Randers, mens angriberen Anders K. Jacobsen er skiftet fra AaB til OB.

Alt imens har Esbjerg solgt Erik Friberg til Seattle Sounders og Jonas Knudsen til Ipswich. Uffe Bech er draget til Hannover 96 til fordel for FC Nordsjælland. OB har solgt Daniel Høegh og Martin Spelmann, mens Brøndby har solgt den finske målmand Lukas Hradecky til Eintracht Frankfurt. I Aalborg er forsvarer Rasmus Thelander sendt til Panathinaikos.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...