Sommeren er på vej

DMI spår stabile temperaturer og flot vejr

Foto: Henrik Louis

Foto: Henrik Louis

NORDJYLLAND:Mange har nok brugt weekenden på at nyde solens varme stråler og mærke endorfinernes opblomstring efter en lang og mørk vinter.

Og som de solskins - og varmehungrende danskere vi er, krydser vi for, at sommeren for alvor er på trapperne. Og noget kunne tyde på, at det faktisk er tilfældet.

- Resten af mandag samt tirsdag og onsdag får vi pænt vejr med sol, flot himmel og temperaturer omkring 13-18 grader. Det holder også tørt i hele landet, fortæller vagthavende meteorolog ved DMI.

Torsdag bliver også forholdsvis fornuftig med fortsat høje temperaturer, men der kommer lidt flere skyer og særligt ved vestkysten kan det føles koldere pga. skydække.

Og fredag varsler ustadigt vejr med lidt regn og skyer, og temperaturer omkring de 10-15 grader.

- Sommeren er på vej, fordi temperaturerne er nogenlunde stabile. Dog slår fredag tonen an for weekenden, som tegner til at blive ustadig, hvor vejret ikke bliver så flot, men temperaturerne er stadig fine, lyder det fra DMI.

Særligt for Nordjylland lyder det, som så ofte før, at vi bliver lidt mere vindblæste end resten af landet.

- Generelt ser vejret også sommerligt ud for Nordjylland. Men I kommer til at mærke lidt til vestenvinden henover weekenden, og det kan selvfølgelig gøre, at det føles lidt koldere, end det reelt er.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden