Sommeren er startet i Aalbæk

Aalbæk tog hul på sommerferien med fest over alt i byen

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ole Svendsen kunne ikke stå for en halv meter hotdog, også kaldet en dobbelt Kim Larsen” - fra Havnekiosken. Foto: Peter Broen

AALBÆK:- Det første år, vi havde den, kørte vi på campingtur til Kolding med tre unger i bagklappen, siger Poul Sørensen og klapper kærligt på sin røde Ford Cabriolet fra 1931.

Bagklappen ligner noget, vi har set i Anders And, hvor Rip, Rap og Rup sad bagi.
Poul Sørensen bor på Gårdbovej i Aalbæk og havde søndag fundet veteranbilen frem til Sommerstart i Aalbæk, der markerede, at NU er det sommer.
Vejrguderne var dog lidt søvnige og længe om at fatte det budskab og startede dagen med at sende tunge regnbyger ned over turister og andet godtfolk, der var mødt frem til gratis morgenkaffe.
- Det koster desværre. Nogle af kræmmerne er rejst hjem, siger Peter E. Nielsen, formand for Aalbæk Handels- og Håndværkerforening.
I løbet af formiddagen jog solen skyerne på flugt, og festen fortsatte. Medstort sildebord, med Musikkorps Sæby, Mads Toghøj Band og De Halv Lune Jyder samt gadecykelløb og meget mere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden