Sommerens solbriller

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sommerens solbriller er enkle i stilen, men til gengæld leges der med farverne som på denne brille fra Oakley. Brillen koster 1199 kr. og forhandles blandt andet hos Synoptik og Nyt Syn.

Solbriller er en af sommerens vigtigste accessories, men de er også andet og mere end smart tilbehør. Solbriller med UV-filter beskytter nemlig både øjnene og de sarte øjenomgivelser mod skadelige UV-stråler, så der er god grund til at gå på udkig efter solbriller nu, hvor sommeren nærmer sig. Vil du følge tidens trend, skal du i denne sæson droppe de glamourøse briller og i stedet satse på en mere enkel stil. De store briller holder dog en sæson mere og henter i år blandt andet inspiration i 50’ernes diva-look. Men det er en helt anden solbrille, der bliver årets nyhed. Pilotbrillen er nemlig for alvor tilbage - både i den klassiske udgave, som skuespilleren Tom Cruise udødeliggjorde i filmen ”Top Gun” fra 1986, og i en opdateret udgave anno 2009. Farvemæssigt sker der også en masse i denne sæson. Lilla, rød, hvid, pink, orange og gul sætter ikke kun præg på tøjmoden, men også på solbrillemoden.