Lendum

Sommerfest i Lendum

Hele byen stod på den anden ende

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der blev lavet fint julepynt af blandt andre Katrine og Merle.

LENDUM:Der har traditionen tro været afholdt sommerfest i Lendum. Dette års tema var ”julebal”, så festpladsen var pyntet op i fin julestil. Mange frivillige havde været i gang med at gøre klar sammen med LUGI´s festudvalg.

Sidst på eftermiddagen fredag åbnede boderne og den store hoppeborg var klar til, at tage imod de mange børn. I teltet var der live musik med Ronnie og Mikkel, mens der var alkoholfrit diskotek i klubhuset for de yngste.
Gadeturneringen lokkede mange folk ned på stadion for at følge med i håndbold- og fodboldkampene. Finalen blev afviklet lørdag, og her blev vinderen Skolebakken, på andenpladsen Tårsvej og henvist til tredjepladsen blev Nygårdsvej.
Lørdagens morgen kaffe med rundstykker i teltet var som sædvanligt godt besøgt, og nogle gav sig endda tid til at lave lidt julepynt ved hobbybordet i løbet af formiddagen. Børnenes loppemarked blev også godt besøgt, men havetraktortræk måtte desværre aflyses på grund af for få tilmeldinger.
Aftenens julebal, hvor menuen var flæskesteg m. tilbehør og til dessert ris á la mande. Der var solgt godt 120 billetter og mange af gæsterne kom i fin juledress. Præmien for bedste udklædning gik til Lille Per med Bodil og Onkel Anders.
Musikken lørdag aften blev leveret af Smoke House.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.