Sommerfest i Sterup

Fest med underholdning for enhver smag

Arkivfoto: Kurt Bering

Arkivfoto: Kurt Bering

STERUP:Der vil være underholdning for enhver smag, når Sterup Borgerforening lørdag 1. august afvikler sin årlige sommerfest.

Programmet er sammensat, så både børn, konkurrence-, spille- og handelsglade og lækkersultne personer kan få deres forventninger til en rigtig sommerfest indfriet.

Der indledes med gratis morgenkaffe og rundstykker i teltet på idrætspladsen. Derefter går det løs med trailermarked, tallotteri og fremvisning af gamle biler og traktorer. Der er havetraktortræk og rugbrødstræk, hvor land og by konkurrerer mod hinanden. Desuden afvikles der et specielt Sterupløb på 6,5 kilometer. For børnene er hoppepuden og bagning af pandekager og snobrød nok det mest tillokkende.

Til glæde for både børn og voksne kommer bogbussen fra Brønderslev bibliotek på besøg.

Om aftenen er der spisning i teltet. Menuen byder på helstegt pattegris samt frugt med råcreme og is. Der kræves tilmelding til spisningen. Efter spisningen er der dans til musik af Anders Holm. Borgerforeningen håber, at mange vil slutte op om festen. Ligeledes håber bestyrelsen, at frivillige vil melde sig til at hjælpe med at afvikle de mange aktiviteter. Og så håber man selvfølgelig også på godt vejr. ruk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.