Sommerhus sælges som lottokupon

Jakob Gammelgaard
Gabet 8 i Lønstrup sælges som en ”lotto-kupon”. Foto: Home
1. april 2017 06:05

Ejendomsmæglere kan ind imellem bruge ærlige vendinger som "et godt håndværkertilbud", men nu har firmaet Home i Hjørring taget ærligheden et skridt videre og har sat et sommerhus syd for Lønstrup til salg under betegnelsen en "lotto-kupon".

Det er ikke husets stand, der henvises til, men derimod naturligvis beliggenheden tæt på skrænten og usikkerheden om fremtiden.

- Vi prøver en strategi med at være helt ærlige omkring risikoen ved at købe et sommerhus på det sted, siger ejendomsmægler, Jesper Carlsson.

Scenariet er, at huset på Gabet 8 med 45 meter til kanten, kan være væk om få år. En køber kan imidlertid også være heldig, at der ikke sker noget i mange år, og måske bliver der på et tidspunkt kystsikret i området. Det kan måske fordoble værdien af huset.

Sælgerne har arvet sommerhuset, der blev bygget i 2003. De har selv forgæves forsøgt at sælge det til en pris på tre millioner kroner.

Salgspris halveret

Nu har Jesper Carlsson så halveret salgsprisen og samtidig sat mærkaten "lotto -kupon" på huset.

- Det har da givet visse diskussioner med familien, men de har nu accepteret det, og jeg er sikker på, at det nok skal give opmærksomhed, og at der også vil være mulige købere rundt om i landet, som er villige til at tage chancen, siger Jesper Carlsson.

Kraftige skred og afslag på at kystsikre, har de senere år sat et tydeligt præg på sommerhusmarkedet syd for Lønstrup. Mange ejere har oplevet betydelige værdiforringelser af deres huse.

- Med en rigtig og sikker beliggenhed ville dette hus koste op imod fem millioner kroner, fastslår Jesper Carlsson.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...