Morsø

Sommerpop flød på Kirketorvet

Mange kom for at høre Double Up, som var første navn på scenen

18
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Laura Guldhammer

NYKØBING:Det var ikke bare "Sommer i Europa", men i den grad også i Nykøbing, da lokale Double Up i aftes åbnede by night koncerterne med Rasmus Nøhrs sommerklassiker i 23 graders varme og høj solskin.

Forinden havde borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) budt velkommen til årets koncertrække.

- Det er ikke bare Infernal, som kan fylde Kirketorvet. Det kan vi næsten også, men vi er ikke nær så dyre, lød det med et glimt i øjet fra duoens ene halvdel, René Mouritsen, med henvisning til, at der var plads til i hvert fald en til eller flere på Kirketorvet.

Men der var kø ved boden med øl og vand, som 19-årige Anja Andersen bestyrede for Henrik Alsøer. Det var flest lokale, som skulle have slukket tørsten.

- Det er især øl, som sælger godt. Jeg har været med før. Det er mest lokale, der er her i dag. Først i næste uge kommer turisterne, smilede hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.