Sommertid i Fårup

Glade konfirmander og skoleelever med til Fårup-start.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Frederik Sloth Langhave klippede snoren til den ny rutsjebane og sad på forreste sæde på den første tur. Foto: Lars Pauli

Den ny direktør i Fårup, Per Dam, kunne godt tænke sig lidt flere udsprungne blade på træerne. Men der var alligevel højt humør og smil hos alle, da Fårup i går formiddag åbnede den ny sæson i næsten sommervejr. Glade konfirmander i nyt tøj satte deres præg på åbningsdagen, og det samme gjorde de mange 4. klasser, som var inviteret i sommerlandet for at være med til åbningen af den ny rutsjebane Pindsvinet. 30 4. klasser har været med i en konkurrence om at skrive en historie om de to nye maskotter, Egern og Pindsvin. Vinder blev Sct. Mariæ Skole fra Aalborg. - Nordjylland kan gå fremtiden trygt i møde med så mange kreative børn, sagde direktør Søren Kragelund, da han havde samlet alle børnene ved den ny rutsjebane. Han roste børnene for de mange fine bidrag. Frederik Sloth Langhave, som i øvrigt havde sin første skoledag i Sct. Mariæ Skole, klippede snoren. Og så kom der ellers gang i rutsjebanen. - Da børnene fik at vide, at de have vundet konkurrencen, nåede vi et decibel-niveau i klassen, som var meget højt, fortæller en af lærerne Anders Børgesen. Der er investeret omkring 28 mio. kr. i Fårup til den ny sæson, fortæller Per Dam. Der er bygget en ny restaurationsbygning "Spisekammeret" på 1100 kvadratmeter,. Der er 130 indendørs siddepladser og 250 uden for i solen. I Spisekammeret er der mad for alle: Både den traditionelle fast food og det mere kulinariske. I et hjørne af den ny bygning skal væggene dekoreres med bidrag fra de 42.000 facebook-venner. - Vi opfordrer alle Facebook-vennerne til at sende et godt minde fra et besøg i Fårup på, fortæller Per Dam. Til den ny sæson er der også brugt resurser på løfte kapaciteten i parken, så flere kan komme hurtigere gennem attraktionerne. Altså kortere kø-tider. - Vi har i forvejen nogle af de laveste kø-tider. Når der er allermest tryk på i højsæsonen, skal man stå i kø i tre kvarter ved de mest populære aktiviteter. men vil gerne endnu længere ned, siger Per Dam.

Forsiden