Sort af mennesker til Black Friday i Fjerritslev

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lidt at holde varmen på en kold novemberaften.

Fredag afholdt Fjerritslev Handelstandsforening den klassiske Jule By Night med Juletræstænding, fællessang og besøg af Julemanden og hans kone, men samtidig var der også masser af gode Black Friday tilbud rundt omkring i byens butikker.

Julemanden ankom standsmæssigt på den flotte gamle brandbil med Jørgen Back bag rettet, hvorefter han blev hejst op til toppen af juletræet.

De fremmødte børn hjalp med nedtælling fra 10, og så kom der lys i det flotte træ og i resten af byens julebelysning.

Dernæst var der dans omkring juletræet og fra Jammerbugt Kulturskole sørgede Per Gregersen, Lærke Danielsen og Cecilie Schmidt for at spille og synge alle de kendte julesange, der hører julen til.

Ikke kun børn var mødt frem, også fra Aleris Omsorg Solgården var der besøg. Rene Klitgård havde Arne og Ruth med på cyklen, og de to var begge glade for oplevelsen og den friske luft, og ikke mindst var de glade for, at julemandens kone kom og gav dem en lille hilsen.

Fjerritslev Kro havde gratis vafler og sodavand til alle børn, mens forældrene kunne få sig en kop gratis gløgg ved SuperBrugsen.

På Bryggertorvet stod de karakteristiske hvide julehuse, hvor man kunne købe Vesterhavsfruernes kendte julesennep, og Bryggerimuseet havde åbent hele aftenen for dem, der trængte til at komme indenfor i varmen.

Masser af kunder

Der var dog også flere muligheder for at varme sig lidt udenfor, bl.a. stod Sparekassen Vendsyssel med varm øl, og der kunne købes varme pølser flere steder. Forretningerne oplyser, at netop kombinationen af Jule By Night og Black Friday trækker mange kunder til.

Kunderne kommer både for at gå rundt i gaderne hygge sig og for at gøre en god handel. Og netop gode handler var der masser af på Black Friday, så mange at de 3 store kædebutikker i byen - Matas, Sportmaster og Imerco fra hovedkontoret havde fået besked om, at de ikke måtte pakke gaver ind.

- Det er selvfølgelig lidt mærkeligt, siger Ida fra Imerco, når vi er vant til at pakke ind for kunderne, men sådan er det over hele landet, og det betyder jo også, at vi så kan ekspedere hurtigere, og det reducerer ventetiden ved kassen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.