Sort af mennesker ved Silvan

Inden lokalerne i Frederikshavn overtages af Stark, var der slagtilbud til de morgenfriske

Fotos: Kim Dahl Hansen
Frederikshavn 19. maj 2017 09:55 - Opdateret 19. maj 2017 09:57

FREDERIKSHAVN: Fredag morgen var en kødrand af håndværkere, gør-det-selv-folk og andre med næse for et godt tilbud mødt op ved SILVAN på Toftegårdsvej.

Der var nemlig store rabatter i butikken, som 1. juni skifter ejere.

Lokaler på Toftegårdsvej 14 bliver en del af STARK-kæden, der ligesom SILVAN ejes af DT Group, Nordens største distributør af byggematerialer.

Hos DT Group er man i gang med at tilpasse aktiviteterne i Danmark og har bl.a. igangsat en proces med salg af SILVAN-kæden i Danmark.

Det sker for at skabe et mere målrettet fokus på de professionelle håndværkere.

For Frederikshavn betyder det, at man i DT Group fremover satser på at udvide STARKs kapacitet til gavn for håndværkerne via de kvadratmeter, som hidtil har huset SILVAN.

- Med udvidelsen i Frederikshavn sikrer vi fremadrettet, at håndværkerne kan trække på både større sortiment og stærkere logistik, fortæller adm. direktør i STARK Britta K. Stenholt.

Adm. direktør i SILVAN, Freddy Lauridsen, siger, at det har været en vanskelig, men nødvendig beslutning at lade STARK overtage SILVANs lokaler:

- SILVAN ser altid på de muligheder, der er i markedet, og derfor også på muligheden for alternative placeringer fremadrettet.

- Medarbejderne i Frederikshavn har leveret en fantastisk og loyal indsats, og vi vil kigge på alle muligheder, herunder omflytninger og alternativer til opsigelser. Så mange som muligt vil blive tilbudt beskæftigelse i andre SILVAN varehuse, men de medarbejdere, som desværre skal forlade os, vil naturligvis være de første, der vil komme i betragtning, når kommende ledige stillinger skal besættes, uddyber Freddy Lauridsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...