Sort Sol indtager Roskilde Festival

Sort Sol, The Rumour Said Fire og Father John Misty slutter sig til årets optrædende.

Steen Jørgensen Foto: Scanpix/Henning Bagger

Steen Jørgensen Foto: Scanpix/Henning Bagger

Roskilde Festival har netop offentliggjort nye navne til årets festival, der løber af stablen på Dyrskuepladsen i Roskilde fra lørdag den 24. juni til lørdag den 1. juli.

Blandt de optrædende er blandt andre den amerikanske musiker Father John Misty, afslører festivalen i en pressemeddelelse.

- Father John Misty fejede totalt benene væk under dem, som oplevede ham i 2015. Så vi tror på, at han er i stand til at føje en helt ny dimension til oplevelsen, når han denne gang slår sig løs på Orange Scene, jubler Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, i pressemeddelelsen.

Også det legendariske danske punkband Sort Sol skal optræde og vil ifølge Roskilde Festival levere "et ekstraordinært show med særligt inviterede gæster på scenen".

Fans af den norske kultserie "Skam" kan i årets program måske også genkende navnet Nils Bech. Musikeren fortolkede salmen "O helga natt" i et afsnit af den populære serie, og den 35-årige nordmand er også blandt de nye offentliggjorte navne.

Det fulde program vil blive offentliggjort i starten af april. Tidligere er Foo Fighters, The Weeknd, Arcade Fire, Solange, Blink-182, Lorde, Trentemøller og Justice blevet annonceret.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.