Blokhus

Sorte sække over P-automaterne i Blokhus

Aftale betyder, at det igen er gratis at parkere i Blokhus

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sorte sække dækker allerede automaterne.

BLOKHUS:P-afgifter og billetter kommer alligevel ikke til at genere gæsterne i Blokhus denne sommer.

Per Kalstrup, erhvervsforeningen Blokhus, Blokhusfonden og Samråd Destination Blokhus og Spar Hvetbo Fonden, som ejer centret midt i badebyen, er på et møde fredag blevet enige med investor John Andersen om en aftale.

Den betyder, at John Andersen nedlægger p-automaterne på den del af p-pladsen ved Blokhuset, hvor han ejer p-båsene.

- Vi er i fællesskab nået frem til en økonomisk fornuftig ordning. Derfor nedlægger jeg alle automaterne i hvert fald året ud, så der bliver tid til at finde en mere varig ordning med Jammerbugt Kommune, siger John Andersen.

Aftalen betyder, at John Andersen får betalt en kompensation af den anden part for leje af hans p-pladser.

- På den måde kommer vi alle til at betale til en løsning, som sikrer, at gæsterne atter kan parkere gratis i Blokhus, siger John Andersen og tilføjer, at der er allerede kommet sorte sække over automaterne.

Som tidligere omtalt i NORDJYSKE Medier så opkrævede John Andersen p-afgift for de 28 båse, som han ejer på den store p-plads ved centret, mens den resterende del er gratis p-pladser.

Det var store dele af handelslivet ikke tilfreds med, også fordi de fik negativ respons fra deres kunder, men John Andersen begrundede sin handling med, at han havde udgifter til ejendomsskat, rengøring og vedligehold.

Men det har betydet, at turister i Blokhus har været usikre på, hvor og hvordan kan skulle betale. Nogle har endda været så uheldige at få en feriehilsen med fra Blokhus i kraft af en Betalingsafgift for ulovlig parkering.

- Vi er utrolig kede af, at gæster og turister har haft en dårlig oplevelse siger Karsten Jepsen, som er formand for Samråd Destination Blokhus.

- Derfor har vi i byen sat os sammen, for at se om vi kunne finde en løsning, så der igen er gratis parkering. Det har været meget vigtigt for os, at vi her midt i højsæsonen har fundet en løsning, som sikrer gratis parkering for alle vores turister og gæster siger Karsten Jepsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.