Sortebakkeskolen i tænkeboks

Skolebestyrelsen overvejer, hvordan den skal reagere på udspil om midler til specialundervisning.

Forældre fra Sortebakkeskolen var mødt op til byrådsmødet for at protestere over forslaget til fordeling af specialundervisningspenge, fra venstre Grethe Lakmann, Kim Hornbech, Jacob Højlund og Niels Østergaard. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Forældre fra Sortebakkeskolen var mødt op til byrådsmødet for at protestere over forslaget til fordeling af specialundervisningspenge, fra venstre Grethe Lakmann, Kim Hornbech, Jacob Højlund og Niels Østergaard. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

NØRAGER:Bestyrelsen på Sortebakkeskolen er gået i tænkeboks oven på den beslutning, som byrådet tog i sidste uge om fordelingen af midler til specialundervisning.

- Vi har ikke fordøjet det endnu, men tygger stadig på, hvad vi kan gøre. Lige nu regnes der på, hvilke alternativer vi har, og vi har bestyrelsesmøde i næste uge, hvor vi blandt andet har det på programmet, oplyser formanden for skolebestyrelsen, Kim Hornbech lørdag i NORDJYSKE Stiftstidende.

Han lægger ikke skjul på, at han stadig er stærkt bekymret for skolens fremtidige økonomi.

- Lige nu læner vi os op af det formodentlig stærkeste kort, vi har på hånden: et forrygende personale. Og så trøster vi os ved, at der kommer en evaluering af fordelingsordningen kort tid efter det næste kommunevalg, siger Kim Hornbech, som håber på, at det vil bringe et alternativt flertal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.