EMNER

SOS overtager Dansk Autohjælp

For kunderne bliver der ikke store forandringer

Kunderne vil ikke opleve en forandring - de vil stadig blive hjulpet af deres lokale vejhjælp, selvom navnet er ændret. Arkivfoto

Kunderne vil ikke opleve en forandring - de vil stadig blive hjulpet af deres lokale vejhjælp, selvom navnet er ændret. Arkivfoto

DANMARK:Dansk Autohjælp vil snart ikke længere hjælpe nødstedte danske billister. Det bliver i stedet en vogn og en mekaniker fra SOS International, der møder op på landevejen.

SOS har nemlig købt Dansk Autohjælp, og på den måde styrker SOS sin position som én af Nordens største assistance-organisationer.
- Vi er meget glade for opkøbet. De to selskaber har en fælles forståelse af markedet og konkurrencesituationen, og virksomhedskulturerne ligger tæt op ad hinanden, siger administrerende direktør i SOS International, Bo Uggerhøj i en kommentar til opkøbet.

Har selv besluttet at sælge

Det er aktionærerne i Dansk Autohjælp Holding, der har besluttet at sælge deres aktier i Dansk Autohjælp. Direktør i Dansk Autohjælp, Niels Krag Printz, ser mange gevinster ved sammenlægningen:

- Danske bilister vil fortsat kunne forvente tryghed på vejen, og vi vil også fremadrettet kunne levere vores kunder et tidssvarende kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris, påpeger Niels Krag Printz.

Ingen ændringer for kunderne

Bo Uggerhøj understreger også, at ændringen ikke vil kunne mærkes umiddelbart af kunderne.

- Vores ambition er at gøre servicen endnu bedre og tilbyde en bredere produktpalette over tid helt i tråd med det, markedet efterspørger, uddyber Bo Uggerhøj.
SOS International har i dag en meget stærk position på det svenske og det finske marked inden for vejhjælp, og virksomheden er godt inde på det norske marked.
- Med denne sammenlægning bliver vi med ét slag store i Danmark, og det vil også styrke vores position og forretning i resten af Norden, siger Bo Uggerhøj. /ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.