Nyfødt pige blev efterladt i indkøbspose nær park i Vanløse

Politiet søger vidner, der har oplysninger om spædbarn, som mandag aften blev fundet på Grøndals Parkvej.

Mandag aften blev en nyfødt pige fundet i denne genbrugsindkøbspose fra Netto. Politiet søger vidner, der har bemærket posen på Gøndals Parkvej mellem klokken 19 og 23.14 mandag aften.

Mandag aften blev en nyfødt pige fundet i denne genbrugsindkøbspose fra Netto. Politiet søger vidner, der har bemærket posen på Gøndals Parkvej mellem klokken 19 og 23.14 mandag aften.

KØBENHAVN:Københavns Politi har tirsdag eftermiddag endnu ikke fundet frem til forældrene til et spædbarn, der mandag aften blev fundet efterladt i en indkøbspose på gaden i Vanløse.

Derfor søger man nu vidner, der kan hjælpe med at finde frem til barnets moren.

Det nyfødte spædbarn blev mandag aften klokken 23.14 fundet efterladt nær en cykelsti på Grøndals Parkvej.

Barnet er en pige, der er mellem nul og fem dage gammel, oplyste vicepolitiinspektør Jesper Beuschel fra Københavns Politi tidligere tirsdag.

Pigen lå på en sådan måde, at hun relativt hurtigt ville blive opdaget. Men om det har været hensigten med placeringen, kan politiet tirsdag endnu ikke udtale sig om.

Tirsdag eftermiddag oplyser politiet, at barnet blev fundet i en indkøbspose fra Netto.

Barnet var svøbt i en mørkeblå hættetrøje af mærket "Divided" fra H&M i størrelse small og havde et gråt uldtæppe omkring sig. Desuden var hun iført en babyhue af mærket "Joha".

Umiddelbart vurderer politiet, at den nyfødte ikke har ligget i særlig lang tid på stedet, før hun blev fundet.

Politiet vil gerne høre fra vidner, som har set indkøbsposen fra Netto stå i gruset ved cykelstien nær krydset mellem Grøndals Parkvej og Gudenåvej imellem klokken 19 og 23.14 mandag aften.

Desuden vil man gerne høre fra vidner, der genkender det tøj, som pigen var svøbt i, og har set det i forbindelse med en gravid kvinde, eller en kvinde, der har født for nylig.

Pigen var i god forfatning, da hun blev fundet. Hun blev bragt til tjek på et hospital, hvorefter de kommunale myndigheder tager over.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.