Spændende sæson venter

AaB startede onsdag op efter sommerferien

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

AaB'erne havde onsdag første træning efter sommerferien. Foto: Michael Koch

AALBORG:Opmærksomheden samlede sig naturligt nok omkring Nicklas Helenius og hans måske forestående skifte til Aston Villa, da AaB-spillerne onsdag samledes for første gang efter sommerferien.

Men spillere og træner havde også tid til at forholde sig til den sæson, der skydes i gang med en europæisk kamp 18. juli efterfulgt af den første kamp i Superligaen mod FC København bare tre dage senere.

- Man går jo ind til det med en vis uvished, fordi der er et transfervindue, hvor mange ting kan ske. Men vi er meget glade for at være tilbage, og nu glæder vi os bare til at komme i gang, siger forsvarskrumtappen Kenneth Emil Petersen, der ikke havde mistet sit gode humør i sommerferien.

AaB har denne sommer valgt en lidt anderledes opstart, end klubben plejer, i det der er indlagt en træningslejr af seks dages varighed i Tyskland.

- Jeg har før brugt det med succes i andre klubber, og lige netop i år synes jeg også, at det giver ekstra god mening, fordi vi har en ny sportschef, der også kan bruge de dage til at komme lidt tættere på spillerne, siger cheftræner Kent Nielsen.

Anders Due forhandler stadig med AaB om en ny aftale og var derfor ikke med, og Nicolaj Thomsen og færingen Hallur Hansson har fået lidt ekstra ferie, fordi de har haft travlt med landskampe. Kasper Kusk var heller ikke til stede efter opholdet med A-landsholdet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.