Spændt op til lir

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

21-årige Max Bang Jacobsen fra Nørresundby er stolt af sin Toyota Corolla twincam af ældre model. Udadtil syner den ikke af meget, men under motorhjelmen gemmer sig et sandt uhyre, der yder 300 hk. Selv om Max er som klargørings-medarbejder hos et bilfirma, skruer han ikke selv på mekanikken.

AALBORG:Hvornår kommer det næste arrangement? Sådan lød spørgsmålet igen og igen, da lørdagens streetrace på Flyvestation Aalborg var ved at gå på hæld. Og Casper Heintzelmann, løbsarrangør og formand for streetracing.dk, er ikke i tvivl om, at der kommer flere arrangementer. OG det næste skulle gerne være åbent for publikum. Lørdag var det kun kørere, hjælpere og presse, der havde adgang. - Nu holder vi et møde i den kommende uge, og så håber jeg, at myndighederne har samme oplevelse af, at det gik godt, siger løbsarrangøren, der har kæmpet en sej kamp i over to år for at få stillet en bane til rådighed. Lørdag foregik løbet på en gammel rullebane, som F-16 jagerflyene tidligere har brugt på vej til og fra hangaranlæggene og take-off banen. - Jeg er meget imponeret over militærets velvilje. De sørgede for at feje banen ren, og har været meget venlige til at hjælpe, siger Casper Heintzelmann. Men selv om den første prøve gik godt, så var der enkelte skønhedspletter. Fredag aften havde nogle få deltagere nemlig også kørt ulovligt ræs i City Syd. Det blev påtalt med store bogstaver fra politiet. Og lørdag var der også nogen af deltagerne, som ikke helt kunne lade være med at trykke på gaspedalen, da de skulle forlade stævnet på flyvestationen. - Det er bare for dumt. Vi er strengere end politiet, og vi vil ikke tolerere den slags. Dem, der gør det, får ikke lov at stille op næste gang, lyder advarslen fra løbsarrangøren.