Spalvis endnu ikke Superliga-klar

AaB dæmper forventningerne til Lukas Spalvis

Lukas Spalvis misser sæsonstarten for AaB, fordi han er med Litauen til U19-EM Foto: Michael Koch

Lukas Spalvis misser sæsonstarten for AaB, fordi han er med Litauen til U19-EM Foto: Michael Koch

AALBORG:Der stod Lukas Spalvis på begge noteringerne i AaB’s 2-0-sejr over det tyske regionalliga-mandskab SVVG Velbert i sidste uge og det fik straks AaB-fansene til at drømme stort. Måske er den 18-årige angriber allerede nu klar til at løfte arven efter topscorer Nicklas Helenius? Men den galej vil hopper cheftræner Kent Nielsen ikke med på.

- Lukas er seniorspiller af alder, men han er altså ikke helt Superligaspiller endnu. Han er ingen ny Andreas Cornelius, siger cheftræneren med henvisning til FCK-angriberen, der tog sin scoringsfrekvens med direkte fra U19-regi til Superligaen og for nylig blev blæst af sted til Wales, Cardiff og Premier League for 75 millioner kroner i transfer.

- Jeg mangler noget

Snakker man med Lukas Spalvis, så får man heller ikke indtrykket af en mand, der kommer til at sparke døren ind til Superligaen lige med det samme. Blikket er ikke så fast som Nicklas Helenius’, for selvtilliden er ikke den samme. Tværtimod er den baltiske forward meget genert og ganske selvudslettende.

- Jeg mangler noget for at komme op på samme niveau som Helenius. Jeg kan heller ikke love, at jeg bliver ligeså god. Men jeg vil love at gøre mit bedste for klubben, smiler Spalvis.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.