Spanien henter tre vigtige point i Frankrig

Spanien vinder VM-kvalifikationskampen på udebane mod Frankrig med 1-0. Franske Paul Pogba udvist undervejs.

Spanien henter tre vigtige point i Frankrig

De regerende verdens- og europamestre fra Spanien var pressede inden tirsdagens VM-kvalifikationsopgør mod Frankrig i Paris.

Men takket være en scoring af Pedro lykkedes det at besejre franskmændene 1-0 og erobre den førsteplads i gruppen, der giver direkte adgang til VM.

Franskmændene havde ellers chancen for en udligning kort før tid, da Patrice Evra satte hovedet på et frispark, men Barcelona-målmand Victor Valdés sørgede med en refleksredning for, at den spanske føring holdt kampen ud.

Også Raphael Varane og Blaise Matuidi havde undervejs i anden halvleg gode chancer for at reducere spaniernes føring, der kom i stand takket være et flot indlæg af Nacho Monreal efter en times spil.

Paul Pogba gjorde dog arbejdet endnu sværere for sine holdkammerater, da han med mindre end et kvarter igen modtog sin anden advarsel og røg i bad før tid.

Med sejren har Spanien nu 11 point på gruppens førsteplads, hvilket er ét point mere end franskmændene.

Dermed er Vicente Del Bosques mandskab tilbage i spidsen af gruppen efter fredagens svipser i Gijon, hvor det kun blev uafgjort 1-1 mod Finland.

Spanien har tre kampe tilbage, hvoraf de to er hjemmekampe. Hviderusland og Georgien kommer begge på besøg i det spanske, mens Finland tager imod i september.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst