Spaniens landstræner: Jeg mangler en angriber

Vicente del Bosque mener ikke, at angriberne Fernando Torres og David Villa passer til det spanske landshold.

Spaniens landstræner: Jeg mangler en angriber

Fernando Torres og David Villa regnes for to af verdens bedste angribere, men de er måske ikke længere gode nok til det spanske landshold.

Landstræner Vicente del Bosque fortæller, at Spanien i øjeblikket mangler en bomber.

- Det lader til, at holdet har brug for noget nyt. De seneste måneder har vi ikke fundet en angriber, der passer til vores hold, siger landstræneren ifølge AFP til den spanske avis Roja.

- Alvaro Negredo, Fernando Torres og Roberto Soldado har alle haft deres muligheder, mens David Villa ikke rigtig har imponeret os, fastslår Vicente del Bosque, der i 2010 førte Spanien frem til VM-titlen og fulgte op med en EM-triumf to år senere.

Da spanierne vandt EM i 2012 var det indimellem med Barcelonas midtbanespiller Cesc Fabregas i angrebet. Den model overvejer Del Bosque at benytte sig af igen.

- Vi kan spille med en rendyrket nummer ni eller en anden type, men vi har brug for spillere, der deltager i spillet. De skal være effektive kampen igennem og ikke kun score mål, siger landstræneren.

Spanien deltager om godt en uge i VM-opvarmningsturneringen Confederations Cup i Brasilien. VM afholdes næste år i det sydamerikanske land.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.