Spanier overrasker i kvindernes styrtløb

Spanske Carolina Ruiz Castillo fra Spanien vandt sit første World Cup-løb i Meribel lørdag.

Spanier overrasker i kvindernes styrtløb

Spanien er ikke just kendt for at være nogen stor skisportsnation, og derfor var det også en overraskelse, at Carolina Ruiz Castillo endte med at være hurtigst i lørdagens World Cup-afdeling i styrtløb i franske Meribel.

Den 32-årige chilenskfødte skiløber har aldrig tidligere i karrieren prøvet at slutte øverst på podiet i et World Cup-løb og er derfor naturligvis ellevild over sejren.

- Det er en fantastisk dag. Dette er en virkelig god piste for mig. Jeg prøvede bare at køre, som jeg plejer, og jeg klarede det. Jeg har arbejdet så hårdt for det, siger hun ifølge det norske nyhedsbureau NTB.

Hun var 20 hundreddele af et sekund hurtigere end tyske Maria Höfl-Riesch, der blev nummer to. Marie Marchand-Arvier blev nummer tre.

Selv om spanske World Cup-førstepladser er sjældne, er Castillos sejr ikke den første. 11 gange tidligere har en landsmand vundet, men den seneste sejr ligger dog syv år tilbage.

Carolina Ruiz-Casillos bedste World Cup-resultat inden lørdagens løb var en andenplads i storslalom helt tilbage i 2000.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.