Spansk landstræner efter finale-tæsk: De var for stærke

Spanien havde en frygtelig fodboldaften i Rio de Janeiro, hvor de brasilianske stjerner styrede spillet.

Spansk landstræner efter finale-tæsk: De var for stærke

Næste års VM-værter fra Brasilien fortjente finalesejren ved Confederations Cup over favoritterne fra Spanien.

Det erkender den spanske fodboldlandstræner, Vincente del Bosque, efter at Spanien natten til mandag dansk tid blev knust med 3-0 i Rio de Janeiro.

- Vi var lidt uheldige i åbningsminutterne i hver halvleg, men jeg vil ikke komme med nogen undskyldninger. De var bedre, og sådan er det, siger del Bosque efter finaleopgøret.

Spanien kom bagud med 0-1 allerede efter to minutter og gik til pausen bagud 0-2. Kort tid efter taktik-snakken i omklædningsrummet øgede brasilianerne føringen til 3-0.

- De havde måske lidt mere energi end os. I stedet for 1-1 gik vi til pause bagud 0-2. Men jeg tror ikke, at vi er i stand til at analysere detaljerne lige nu. De var overlegne, lyder det fra den spanske landstræner.

Spanien brændte et straffespark i anden halvleg, og Gerard Piqué fik det røde kort, da han fældede Brasiliens stjerne Neymar. Spanien spillede derfor med 10 mand de sidste 20 minutter af kampen.

Confederations Cup kaldes også for mini-VM og betragtes som en generalprøve forud for verdensmesterskaberne i fodbold i 2014, som Brasilien også er vært for.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.