Spanske aviser: Real snart færdig med Mourinho

Marca og El Mundo skriver søndag, at José Mourinho inden for meget kort tid er færdig i Real Madrid.

Spanske aviser: Real snart færdig med Mourinho

José Mourinhos dage som træner for Real Madrid kan ifølge flere store spanske aviser være talte.

Sportsavisen Marca og avisen El Mundo skriver i søndagens udgaver, at det snart er slut for Mourinho i den spanske storklub.

Marca skriver i en overskrift, at "Mourinho skal til Chelsea", og at Real Madrid vil offentliggøre skiftet inden for en uge.

El Mundo går skridtet videre og skriver, at ledelsen i Real Madrid har fået nok af portugiseren, der ikke har været i stand til at levere en titel i ligaen, pokalturneringen eller Champions League i denne sæson.

Derudover har Mourinho skabt en del uro i omklædningsrummet med uheldige udtalelser om flere spillere.

"Madrid ønsker at fyre Mourinho nu", skriver El Mundo og fortæller, at præsident Florentino Perez og bestyrelsen har mistet troen på Mourinho efter fredagens nederlag i pokalfinalen i Copa del Rey til Atlético Madrid.

Avisen mener, at Mourinho allerede kan have stået i spidsen for Real Madrid-holdet for sidste gang, selv om der endnu resterer to spillerunder i Primera Division.

Mourinho er de seneste uger kommer med flere åbenlyse hentydninger til, at han gerne vil til Chelsea efter sæsonafslutningen i Spanien. Portugiseren var en populær manager i London-klubben fra 2004 til 2007.

Chelsea har i øjeblikket ansat Rafael Benitez som manager på en midlertidig kontrakt efter fyringen af Roberto Di Matteo tidligere på sæsonen.

/ritzau/afp

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.