Spar Nord fordobler i Nykøbing

Filialen i Roslev nedlægges for at styrke kompetencerne og de faglige miljøer i Nykøbing og Skive

Anne-Mette Riis
Når Spar Nords afdeling i Roslev lukkes ned ved udgangen af oktober, vil afdelingsdirektør Gunner R. Jensen (tv) få et tættere samarbejde med Kristen Degn (th), der bliver ny souschef. Det kan tilføjes, at Benny Lund fortsætter som erhvervskundechef. Foto: Peter Mørk
Morsø 29. september 2016 12:02 - Opdateret 30. september 2016 08:11

NYKØBING: Klokken ni i morges blev Spar Nords 13 medarbejdere i Roslev orienteret om, at filialen lukkes ned med udgangen af oktober. Én medarbejder, der er bosat i Skive, flyttes til afdelingen i Skive, mens resten samles i Spar Nords bygning på Kirketorvet i Nykøbing.

- Vi ønsker at udnytte de muligheder, det vil give, at flere rådgivere sidder sammen. Det vil øge videndelingen og specialiseringen, som vi anser som vigtige parametre i den fremtidige bankverden, siger afdelingsdirektør i Spar Nord Nykøbing, Gunner R. Jensen.

Filialen i Nykøbing vil komme til at dække over et stort geografisk område, nemlig Thy, Mors og Salling, og bygningen på Kirketorvet, der i sin tid blev bygget som hovedsæde for Morsø Sparekasse, har god plads til udvidelsen. Her har i forvejen 13 medarbejdere deres daglige gang - og med de nye kolleger når antallet op på 24, idet der også tages afsked med en enkelt.

Kristen Degn, der har været afdelingsleder i Roslev, bliver souschef i afdelingen i Nykøbing. Han understreger, at selv om der lukkes ned i Roslev, vil man fortsat være til stede i Salling.

- Vores medarbejdere fra Roslev bor og lever i området - og det vil de selvfølgelig blive ved med, ligesom vi fortsat vil støtte op om breddeidrætten i landsbyerne og deltage ved byfester og messer, og hvor man ellers plejer at finde os, siger Kristen Degn.

Med 24 medarbejdere bliver afdelingen en af de større i Spar Nord. Dog er afdelingen i Skive med sine omkring 60 medarbejdere endnu større, men var da også hovedsædet for Sparbank inden fusionen med Spar Nord i 2012.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...