Morsø

Spar Nord fordobler i Nykøbing

Filialen i Roslev nedlægges for at styrke kompetencerne og de faglige miljøer i Nykøbing og Skive

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Snart vil der igen komme lys i vinduerne på første sal af den gamle sparekassebygning på Kirketorvet, når Spar Nord tæt på fordobler antallet af medarbejdere i Nykøbing. Til gengæld lukker afdelingen i Roslev. Arkivfoto: Bo Lehm

NYKØBING:Klokken ni i morges blev Spar Nords 13 medarbejdere i Roslev orienteret om, at filialen lukkes ned med udgangen af oktober. Én medarbejder, der er bosat i Skive, flyttes til afdelingen i Skive, mens resten samles i Spar Nords bygning på Kirketorvet i Nykøbing.

- Vi ønsker at udnytte de muligheder, det vil give, at flere rådgivere sidder sammen. Det vil øge videndelingen og specialiseringen, som vi anser som vigtige parametre i den fremtidige bankverden, siger afdelingsdirektør i Spar Nord Nykøbing, Gunner R. Jensen.

Filialen i Nykøbing vil komme til at dække over et stort geografisk område, nemlig Thy, Mors og Salling, og bygningen på Kirketorvet, der i sin tid blev bygget som hovedsæde for Morsø Sparekasse, har god plads til udvidelsen. Her har i forvejen 13 medarbejdere deres daglige gang - og med de nye kolleger når antallet op på 24, idet der også tages afsked med en enkelt.

Kristen Degn, der har været afdelingsleder i Roslev, bliver souschef i afdelingen i Nykøbing. Han understreger, at selv om der lukkes ned i Roslev, vil man fortsat være til stede i Salling.

- Vores medarbejdere fra Roslev bor og lever i området - og det vil de selvfølgelig blive ved med, ligesom vi fortsat vil støtte op om breddeidrætten i landsbyerne og deltage ved byfester og messer, og hvor man ellers plejer at finde os, siger Kristen Degn.

Med 24 medarbejdere bliver afdelingen en af de større i Spar Nord. Dog er afdelingen i Skive med sine omkring 60 medarbejdere endnu større, men var da også hovedsædet for Sparbank inden fusionen med Spar Nord i 2012.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden