Sparekasse slår dørene op til udvidet hovedkvarter

Dagen fejres med musik af Hobro Borgervæbning, optræden ved Hobro Søndre Skoles Kor og en rigtig kanonsalut på Store Torv

Hobro Søndre Skoles Kor underholder i sparekassen, og udenfor musicerer Borgervæbningen, der også affyrer en kanonsalut for sparekassens nye hovedkontor.

Hobro Søndre Skoles Kor underholder i sparekassen, og udenfor musicerer Borgervæbningen, der også affyrer en kanonsalut for sparekassens nye hovedkontor.

Hovedkontoret bliver dobbelt så stort, bebudede Sparekassen Hobro den 12. september 2007, da planerne for sparekassens omfattende byggeprojekt centralt i Hobro blev offentliggjort. Nu, helt nøjagtigt to et halvt år senere, kan sparekassen slå dørene op til det færdige resultat. Lørdag den 13. marts inviterer sparekassen til åbent hus i hovedkontoret, der ikke alene er blevet udvidet med en ny hovedfløj ud mod Brotorv. Den gamle fløj er ved samme lejlighed blevet gennemgribende renoveret, så den falder i ét med den nyopførte bygning såvel udvendigt som indvendigt. - Vi håber at se rigtigt mange gæster, når vi slår dørene op 13. marts, siger sparekassens administrerende direktør, Per Sønderup, der glæder sig til at vise det færdige resultat frem. Dagen fejres med musik af Hobro Borgervæbning, optræden ved Hobro Søndre Skoles Kor og en rigtig kanonsalut på Store Torv. Indenfor står sparekassens medarbejdere klar til at vise rundt, og i den nye kantine med udsigt over Mariager Fjord bydes der på både vådt og tørt. Udvidelsen er på 2500 kvadratmeter plus en kælder på 500. Dermed er sparekassens hovedkvarter nu mere end dobbelt så stort som før.