Sparekassen Thy laver afdeling i Nykøbing

Pengeinstituttet satser på lokalt tilbud til erhvervskunderne

Erhvervsrådgiverne Sten Knudsen og Klaus Hedegaard havde onsdag 4. februar gang i indflytningen i Sparekassen Thys nye afdeling i Nykøbing. Foto: Privat

Erhvervsrådgiverne Sten Knudsen og Klaus Hedegaard havde onsdag 4. februar gang i indflytningen i Sparekassen Thys nye afdeling i Nykøbing. Foto: Privat

MORS:Sparekassen Thy gør sit indtog i Nykøbing.

Sparekassen åbner en ny erhvervsafdeling i forbindelse med Krone Kapital, som er delvist ejet af pengeinstituttet fra Thy.

- Helt præcist opretter vi en erhvervsafdeling med to erhvervsrådgivere, fortæller Sten Knudsen, erhvervsrådgiver i Sparekassen Thy, mens hans kollega Klaus Hedegaard tilføjer:

- Vi bliver jo 21 kolleger fra starten - altså hvis vi tæller medarbejderne fra Krone Kapital med.

Manøvren sker, fordi Sparekassen Thy gennem de senere år har arbejdet målrettet på at tiltrække nye erhvervskunder på Mors og det nordlige Salling. Vurderingen er, at det nu vil være mere praktisk for både nye erhvervskunder og sparekassen selv med et kontor på Mors.

- Det sker for at vise, at Sparekassen Thy mener det alvorligt, at vi nu satser på Mors. Morsingboerne satser i øvrigt også på Sparekassen Thy, idet næsten i alt 1000 private og erhvervskunder har valgt os, siger Klaus Hedegaard.

Både han og Sten Knudsen er bosat på Mors, hvorfor de vurderer at have en god føling med det lokale erhvervsliv.

Afdelingen er på plads senest den 19. februar, men allerede onsdag den 4. februar var der gang i indflytningen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden