Speedway: Nicki Pedersen skuffer fælt i Parken

Det australske stortalent Darcy Ward vandt grand prix i Parken. Nicki Pedersen sluttede på niendepladsen.

Speedway: Nicki Pedersen skuffer fælt i Parken

Nicki Pedersen formåede end ikke at kvalificere sig til semifinalerne, da den tidligere speedway-verdensmester lørdag kørte grand prix i Parken.

Pedersen leverede flere gode starter, men for det meste blev den 36-årige dansker overhalet af sine konkurrenter, der havde mere fart i motorcyklerne.

Det store danske hjemmebanehåb kørte kun syv VM-point hjem. Det rakte blot til en niendeplads for Nicki Pedersen, der kunne se stortalentet Darcy Ward fra Australien triumfere foran de danske tilskuere.

Skuffelsen betyder, at Nicki Pedersen rykker endnu længere tilbage i VM-stillingen.

Før grand prixet i Parken havde Nicki Pedersen på femtepladsen 20 point op til den førende russer Emil Sayfutdinov. Nu er afstanden på 26 point.

Sayfutdinov fører fortsat kampen om VM-titlen, selv om han blev slået ud i semifinalen i et heat mod Matej Zagar og den polske veteran Tomasz Gollob.

Der resterer blot fem grand prix-løb af sæsonen, og derfor lader det til at være en umulig opgave for Nicki Pedersen at vinde VM-titlen.

Aftenen blev generelt en stor dansk skuffelse. Niels-Kristian Iversen var langt fra at indfri målet om en plads i finalen. Heller ikke Michael Jepsen Jensen gjorde det store væsen af sig.

Både Iversen og Jepsen Jensen sluttede langt tilbage i feltet og var langt fra en plads i semifinalerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.