Aså

Spejder for en dag i Asaa

Spejdere i Asaa var på spejderlejr ved Krebsehavet - vil gerne have flere til at opleve spejderlivet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Emma (t.v.) og Caroline synes, at det er godt at være spejder. - Især fordi vi er så meget ude i naturen. Vi er nemlig to udepiger! Foto: Ole Torp

ASAA:Der er 46 spejdere i Asaa fra 0. klasse og opefter, og det er de godt tilfredse med, men de kunne godt tænke sig at få flere til at opleve spejderlivet. I den anledning var der lavet en lille spejderlejr ved Krebsehavet - det lavvandede område vest for havnen i Asaa.

Et stort telt var rejst helt nede ved bredden af Krebsehavet, og der var konstrueret en lille bådebro, hvorfra der kunne sejles ud i kanoer, som man havde lejet hos Dronninglund Efterskole. Det var meget populært, selvom den kraftige vestenvind gjorde det svært at manøvrere ude på vandet.

Ved siden af det store telt var der en hjemmelavet karrusel, som blev flittigt brugt, og der var også lavet en forhindringsbane. En af aktiviteterne var et løb, hvor spejderne skulle finde frem til en meget speciel person, en såkaldt groggl, som havde hugget alle deres skumbananer.

Caroline og Emma har været spejdere i henholdsvis tre og fire år. De er juniorer og er meget glade for at være spejdere:

- Man lærer en masse som spejder, og så er man ude i naturen. Vi er nemlig begge to udepiger og er stort set aldrig inde. Det bedste er alligevel at være på lejr. Det har vi været i den første uge af sommerferien i Skanderborg. Man lærer en masse nye at kende, der var både grønne og blå spejdere på lejren.

- Her i Asaa har vi de bedste betingelser for et godt spejderliv. De vandoplevelser, som viser sig i dag at være meget populære, vil vi fremover gøre mere ved. Vi har derfor søgt om midler, så vi kan få vores egne kanoer, fortalte gruppeleder Susanne Thomsen.

Hvis man ikke havde lejlighed til at komme ned til Krebsehavet, så er der stadigvæk mulighed for at komme til at prøve spejderlivet. Man kan henvende sig til Susanne Thomsen eller Sine Stenbjerg Thomsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.