Spejderfest var et tilløbsstykke

90 mennesker var mødt op til afslutningsfest i Voerså

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Voerså spejderne, Knud Søhanen, har oplevet en stor forældrene opbakningen, og det takke man for ved at invitere forældrene med til afslutningsfesten, 90 børn og vokssne mødte op.Foto: Hans Ravn

VOERSÅ: Vejret var perfekt til at være udendørs, og det var godt for på grund af det store fremmøde på 90 havde det knebet med at være indenfor, da der var afslutning hos spejdergruppen i Voerså, Knud Søhanen under Det Danske Spejderkorps.
- Knud Søhane gruppen har som spejderne over hele landet mærket stor medlemstilgang så derfor havde vi valgt at holde en kæmpe sommerafslutning for vores mikro og mini spejdere, 6 - 10 årige, sammen med søskende og forældre. Vi syntes helt klart vi skulle feste på den baggrund og vi har i årets løb haft stor forældre opbakning, så derfor fik forældrene også lov at være med, fortæller spejderleder Marianne Christiansen.
Der var forskellige aktiviteter for alle børn og ikke mindst blev der gået til den med tovtrækning for både børn og voksne. Der blev skudt balloner med bue og pil, væltet tomme dåser, og så blev der cyklet en del kilometer på spejdernes hjemmelavede lejr mikro-minibus, som skal med til sommerens store lejr i Holstebro.
Efter sommerferien starter de op i samme uge som der er skolestart.
- Vi mødes hver tirsdag fra kl. 18.00 til 19.30 og vi glæder os allerede, siger Marianne Christiansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.