Aalborg Pirates

Spelling: En vanvittig fornemmelse

Aalborg Pirates vandt udekampen mod Vienna Capitals på sejrsmål af nyerhvervelsen

Thomas Spelling (til højre) blev matchvinder, da Aalborg Pirates skrev historie med klubbens første sejr i Champions Hockey League. Foto: Torben Hansen

Thomas Spelling (til højre) blev matchvinder, da Aalborg Pirates skrev historie med klubbens første sejr i Champions Hockey League. Foto: Torben Hansen

ISHOCKEY:Aalborg Pirates er i gang med en historisk præstation i Champions Hockey League.

Lørdag aften hentede holdet en udesejr mod Vienna Capitals - et hold med et budget, der er mellem fire og fem gange så stort som nordjydernes - og det var ikke engang ufortjent.

En dårlig start blev forvandlet, da en lang pause måtte til i første periode, fordi en tågedis lagde sig over isen, så man ikke kunne se fra den ene ende af banen til den anden.

- Ja, vi var slet ikke gode fra start, det må vi erkende. Men vi stod sammen som hold, fik rettet op på det, og nu synes jeg faktisk, at sejren er fortjent, siger matchvinder Thomas Spelling.

Piraterne spillede en flot anden periode, hvor holdet lige som i Zürich formåede at være i front, og efter hjemmeholdets udligning blev piraterne ramt af lidt dommerheld med kort tid igen af tredje periode, da østrigerne blev ramt af en udvisning.

Det betød, at piraterne gik ind i overtime med en mand i overtal, og det udnyttede Thomas Spelling på smukkeste vis, da han trak pucken op i nettaget med et fremragende skud.

- Jeg har forsøgt en del gange i de her to kampe, så det var så dejligt endelig at se den puck ryge ind. Det er vanvittigt at tænke på, at man er matchvinder i en Champions League-kamp, siger Thomas Spelling.

- Nu skal vi nok lige have et par øl, så venter der en lang bustur hjem, og så er vi ellers klar til at gå i krig igen på torsdag mod Wien i Aalborg.

Den kamp spilles torsdag aften klokken 19.30 i den nydøbte Bentax Isarena i Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.