Spelling: Nåede lige at komme op at ringe

Aalborg Pirates’ topscorer mener, holdet leverede en kanonindsats mod Zürich

Claus Jensen
Der var stor diskussion og dramatik til slut, da hoveddommeren ændrede mening og annullerede Aalborg Pirates' udlignende scoring. Foto: Kurt Bering
Aalborg Pirates 8. september 2018 22:26

ISHOCKEY: Et hug på overliggeren fra Thomas Spelling og en puck, der var millimeter fra at krydse stregen sekunder før tid. Aalborg Pirates havde ikke marginalerne med sig, da de lørdag aften tabte 1-2 på egen is til ZSC Lions fra Zürich i Champions Hockey League.

- Det efterlader os med lidt en øv-fornemmelse her bagefter kampen. Vi nåede lige at komme helt op at ringe, fordi vi troede, vi havde udlignet til slut, siger Thomas Spelling.

Især i 1. periode var Aalborg Pirates med i kampen, og udover at komme foran 1-0, havde de også en stor mulighed for at øge til 2-0. Så der var på alle måder tale om oprejsning efter torsdagens 1-6-nederlag til Vienna Capitals i samme Bentax Arena.

- Jeg synes, vi spillede en kanonkamp i et meget højt tempo, så når vi lige har sundet os i et par timer, så tror jeg, at vi kan kigge tilbage på indsatsen med nogenlunde tilfredshed, fastslår Thomas Spelling.

Tema: Aalborg Pirates

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...