Spice Girl glæder sig til at være dommer

Mel B er meget begejstret over at skulle være dommer i America's Got Talent.

Spice Girl glæder sig til at være dommer

America's Got Talent's nye dommer Mel B er meget spændt på at starte.

- Jeg kan næsten ikke vente med at se talenterne. Både de virkelig dårlige og de helt fantastiske. Det bliver et sjovt show, siger sangerinden til E News.

Spice Girl-sangerinden, som også kaldes Scary Spice, overtager pladsen i dommerpanelet i det amerikanske talentshow, efter den mangeårige dommer Sharon Osbourne har valgt at stoppe.

Men selv om Mel B afløser en erfaren talent-spotter, er hun ikke nervøs. Hun er overbevist om, at hendes tid som dommer i den australske udgave af X-factor har givet hende god erfaring.

- Jeg var med som dommer i to år i X Factor i Australien. Så jeg er rimelig dommerklar. Forhåbentlig vil det være en hjælp, siger den 37-årige Mel B, hvis rigtige navn er Melanie Janine Brown.

Det er samtidig kommet frem, at manden bag de mange talentshows, musikmogulen Simon Cowell, er desperat efter at få Sharon Osbourne til at afløse Mel B i det australske X Factor.

Mel B var medlem af gruppen Spice Girls, som med over 75 millioner solgte album er den bedst sælgende pigegruppe i verden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.