Spider Man-skuespillere har vild kemi

Skuespillerne Emma Stone og Andrew Garfield taler ud om deres Spider-Man-kemi, der stadig er hed efter filmen.

Spider Man-skuespillere har vild kemi

I dag er skuespillerne Emma Stone og Andrew Garfield officielt et par, men det var under indspilningerne til filmen "The Amazing Spinder-Man", at gnisterne for første gang føg imellem dem.

Det skriver hjemmesiden OK!.

Skuespilparret afslører, at der var en gnist fra første øjekast.

- Hun testede scenen med mig, og det var virkelig en smuk dag. Der var ligesom en gnist med det samme, og vi havde det sjovt. Det var mere leg end seriøst arbejde, og sådan er det, når det er bedst, fortæller Garfield til hjemmesiden Access Hollywood.

Han er lykkelig over, at publikum indtil videre har kunnet se den kemi, der er mellem ham selv og Stone. Han er overbevist om, at det er kemien mellem Peter Parker og Gwen Stacy, der virkelig gør filmen god.

- Det er så vigtigt at have kemi, så det er rigtig heldigt, at vi har det. Det er fantastisk, når to skuespillere finder en måde at arbejde sammen på, der komplimenterer dem, fordi vi er så forskellige, konstaterer Garfield.

Stone kunne ikke være mere enig med sin Spinder-Man. Hun fortæller, at det betyder alt i verden for hende, at man kan se kemien mellem de to.

Skuespillerinden havde da også svært ved at få vejret igen, da hun først havde set Garfield i det stramme Spinder-Man kostume.

- Han kom ind til optagelsen, og jeg var i mit Gwen kostume, og alle ved optagelsen sagde: Du skal optræde med Spinder-Man. Det var et fantastisk øjeblik. Det var helt urealistisk at se ham komme ind i rummet, husker Stone.

"The Amazing Spider-Man" har kostet omkring 1,2 milliarder kroner at producere og går i øjeblikket i de danske biografer.

/ritzau/