Aalborg

Spies flyver igen fra Aalborg

Enkelte har afbestilt, men de fleste ønsker at fastholde deres rejse til det uroplagede land, lyder det fra kommunikationschef

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:Søndag formiddag blev ferien reddet for de ca. 20.000 danskere, der har booket rejser til Tyrkiet i skoleferien. Det skete da Udenrigsministeriet vendte tilbage til sidste uges rejsevejledning, der ikke fraråder ferierejser til det populære ferieland, der på årsbasis tager imod over 300.000 danske gæster.

- Ændringen i vejledningen betyder, at vi mandag sender fire planlagte fly afsted fra København (to fly), Billund og Aalborg. På flyene til Antalya er der plads til 1032 gæster og søndag middag er der solgt lidt over 900 pladser. De resterende pladser forventes solgt i løbet af søndagen - ikke mindst på grund af det ustadige danske sommervejr, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Straks efter at Udenrigsministeriet søndag lempede rejsevejledningen, fik Spies flere henvendelser fra gæster, der ellers lørdag valgte at afbestille deres rejse.

- Nu ønskede de at få deres rejser tilbage. Vi regner med at kunne hjælpe de fleste - og nu ligger der en del strøpladser tilbage til Tyrkiet i resten af skoleferien. På trods af den uafklarede situation lørdag, solgte vi 118 rejser til landet med afgang i august og september. Så danskerne har det igen OK med at rejse til Tyrkiet, siger Torben Andersen.

I skoleferien har Spies, der er største danske rejsearrangør og størst på også Tyrkiet, 14 ugentlige fly med plads til ca. 3.000 gæster.

Det svarer til det antal, som Spies lige nu har i Tyrkiet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden