Spillermøde har sendt FC Nordsjælland på ret kurs

Et spillermøde, hvor alle kort blev lagt på bordet, har hjulpet på stemningen i bundklubben FC Nordsjælland.

Spillermøde har sendt FC Nordsjælland på ret kurs

FC Nordsjællands spillere har været langt nede i kulkælderen efter en stime på fire liganederlag på stribe, som først blev afbrudt med mandagens 1-0-sejr hjemme over Randers FC.

Sidste sæsons vicemestre har arbejdet hårdt på at rejse sig, og det førte i mandags til et møde, hvor spillerne lagde alle kort på bordet.

- Vi har haft et møde, hvor der blev snakket frit fra leveren. Det har hjulpet, at både vi nye og nogle af de gamle er kommet med nogle input. Det har givet en rigtig god teamspirit, siger keeper Martin Hansen.

- Vi er blevet rykket tættere sammen, efter at vi havde mødet, hvor vi så realiteterne i øjnene. Det var fedt at snakke ud med paraderne nede, og jeg tror på, at det virkelig har gavnet os.

Træner Kasper Hjulmand glæder sig over, at mødet kom på spillernes egen foranledning, og han har kun roser til overs for initiativet og spillernes iver for at vende stimen.

- Mod Sønderjyske var vi ramt, det var til at se både på og uden for banen. Vi kom hjem, og hele denne uge har spillerne bare været fantastiske.

- På eget initiativ har de kigget hinanden i øjnene og lagt alt det bullshit med at skyde på hinanden på hylden, siger Hjulmand.

- Alle blottede sig, kiggede på hinanden og satte sig selv til side for holdets bedste. Ingen har egoer, der er en vej, og det er at tage fat sammen. Det har spillerne arbejdet flot på, og det skal de have så meget kredit for.

Spillermødets effekt viste sig, da Randers FC blev sendt fra Farum med et nederlag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst