Spillerne er rykket sammen i OB-vognen

Kriseramte OB har fokuseret på at få humøret op før fredagens superligamøde med AGF, fortæller Jeppe Tverskov.

ALKA Superliga SønderjyskE - OB Sydbank Arena 22. september 2016 Foto: Frank Cilius / Scanpix 2016 Foto: Scanpix/Frank Cilius

ALKA Superliga SønderjyskE - OB Sydbank Arena 22. september 2016 Foto: Frank Cilius / Scanpix 2016 Foto: Scanpix/Frank Cilius

OB skal forsøge at tage et skridt ud af krisen, når holdet fredag tager imod AGF i Alka Superligaen.

Fynboerne er rendt ind i en stor resultatmæssig nedtur med seks nederlag på stribe. Derfor har fokus i denne uge været på stemningen i truppen, forklarer forsvarsspilleren Jeppe Tverskov.

- De seneste uger har ikke været så sjove, så vi har haft fokus på at få humøret lidt op og lavet et socialt arrangement, så folk er kommet hinanden ved uden for banen.

- Det har vi gjort for at være sammen om det her og komme ud af det sammen. Vi håber lidt, at humøret er steget siden seneste weekend, og at det kan være med til, at vi vinder mod AGF, siger han.

På trods af de dårlige resultater har Jeppe Tverskov set fine tendenser i OB's spil. Han tror derfor på, at kampen mod AGF bliver et vendepunkt.

- Vi skal fortsætte nogle af de momenter fra kampene tidligere, hvor vi har været fine på bolden og haft nogle fine opspilsmønstre.

- Vi har bare lige manglet at få den i kassen, så hvis vi får scoret, kan man håbe, det går vores vej, lyder det fra Tverskov.

Det er imidlertid ikke kun point, der har manglet hos OB på det seneste. Fynboerne har ikke scoret et superligamål siden 22. august.

Desuden er den seneste sæsons OB-topscorer, Rasmus Festersen, tvivlsom til opgøret mod AGF med en lårskade, fortæller cheftræner Kent Nielsen til Fyens Stiftstidende.

Til gengæld er angriberen Anders K. Jacobsen blevet klar efter tre kampes fravær.

Jeppe Tverskov mener ikke, at det er mangel på kvalitet, der er årsagen til de manglende scoringer for tiden.

- Der er bare et par drenge oppe foran, der mangler selvtillid. For os er det ligegyldigt, om det kommer fra de bageste eller forreste fire. Vi skal bare score.

Både Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen er udtaget til truppen, men to skal sorteres fra inden kampen, fortæller Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

OB kan glæde sig over, at AGF heller ikke har haft tur i den op til mødet. Aarhusianerne har blot vundet en af de seneste ni superligakampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.