Spillestedsleder fra Nørrebro til Thisted

39-årige Kennet Bøgehøj er himmerlænding og glæder sig til at vende tilbage til Jylland efter 10 år i hovedstaden, hvor han har fået stor erfaring

Villy Dall
Lederen af Spillestedet Thy får kontor her i Plantagehuset i Thisted, men de 75 årlige koncerter skal afvikles over hele Thy. Arkivfoto: Peter Mørk
Thisted og omegn 8. november 2016 12:51 - Opdateret 8. november 2016 13:20

THY-HANNÆS: Det bliver en nordjyde, en himmerlænding, der bliver den første leder af Spillestedet Thy.

Bestyrelsen meddelte tirsdag, at man har ansat den 39-årige Kennet Bøgehøj, som er vokset op i Godthåb syd for Aalborg og er student fra Støvring Gymnasium 1997. Han er indtil 3. februar leder af Spillestedet Stengade på Nørrebro i København og tiltræder i Thisted mandag 6. februar:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at vende tilbage til Jylland efter 10 år i hovedstaden, for jeg har savnet de store vidder, den friske luft og stilheden, siger Kennet Bøgehøj.

Han har stor erfaring med såvel foreningsarbejde som ledelse inden for den kulturelle verden. Dette fra bl.a. Studenterhuset Aalborg, Roskilde Festival og Gutter Island Garage Rock Festival i Vordingborg, ligesom han før Stengade har været ansat i Mellemfolkeligt Samvirke, Ungdommens Røde Kors og spillestedet RUST på Nørrebro.

Formand Ove Hegnhøj fra Spillestedet Thy glæder sig til samarbejdet:

- Arbejdet med foreninger i det frivillige miljø har fyldt meget i Kennet Bøgehøjs arbejdsliv, så vi ser frem til et godt samarbejde om den spændende opgave, det bliver at få Spillestedet Thy godt i gang i det nye år, siger han.

For Spillestedet Thy består af 15 musiske foreninger i hele Thy, som er blomstret op gennem de senere år ved mange frivilliges indsats. Spillestedslederens fornemste opgave bliver ifølge formanden at koordinere foreningernes aktiviteter og være igangsætter for ny musikprojekter, så der kan komme endnu flere gode musikoplevelser i hele Thy.

Lederen får base i Plantagehuset i Thisted, og han skal - sammen med deltidsansatte og frivillige - og i samarbejde med foreningerne få Spillestedet Thy på landkortet som regionalt spillested. De årlige 75 små og store koncerter skal nemlig afvikles over hele Thy.

Med til Thy får Kennet Bøgehøj - på lidt længere sigt - sin kone Thit Moses, der er tøjdesigner, og deres hund.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...