Spindoktor vidner alligevel endnu en gang i skattesagen

Tidligere spindoktor for Troels Lund Poulsen (V), Peter Arnfeldt, skal genafhøres i Skattesagskommissionen.

Spindoktor vidner alligevel endnu en gang i skattesagen

Troels Lund Poulsens (V) daværende spindoktor, Peter Arnfeldt, møder alligevel op til endnu en afhøring i Skattesagskommissionen i næste uge, oplyser dr.dk.

Peter Arnfeldt afviste ellers så sent som for to måneder siden at møde op i Skattesagskommissionen igen, fordi han fortsat er sigtet af politiet for at have lækket fortrolige informationer til pressen om statsministerparrets skatteforhold.

- Jeg har intet at klandre kommissionen for, siger Peter Arnfeldt til dr.dk.

Københavns Politi har siden sigtelsen af Arnfeldt angiveligt ikke foretaget sig mere i sagen siden november 2011, og Arnfeldt frygtede, at det ville trække efterforskningen i langdrag, hvis han blev afhørt igen.

- Jeg har jo sagt, at jeg ikke ville udtale mig om lækagedelen, så længe politiet ikke foretager sig noget i efterforskningen overhovedet.

- Til gengæld vil jeg selvfølgelig gerne fortælle, hvad jeg kan eller ved, om den store den sag, påvirkningsdelen, siger han til dr.dk.

Påvirkningsdelen handler om, hvorvidt personer uden for Skat København forsøgte at påvirke udfaldet af Thorning-parrets skattesag.

Skattesagskommissionen har i mellemtiden lovet Peter Arnfeldt, at der ikke bliver nogen spørgsmål om lækagedelen, når den tidligere spindoktor på tirsdag møder op til endnu en afhøring.

Første gang Peter Arnfeldt blev afhørt i kommissionen var i august 2012.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst