Spinkelt forspring

Max Christensen fra Svenstrup holder fortsat fast i førstepladsen i kampen om DM-titlen, selv om han måtte nøjes med en fjerdeplads i 3. afdeling ved Kalundborg.

Max Christensen fra Svenstrup holder fortsat fast i førstepladsen i kampen om DM-titlen, selv om han måtte nøjes med en fjerdeplads i 3. afdeling ved Kalundborg.

KALUNDBORG:Max Christensen fra Svenstrup holder akkurat førstepladsen i DM-stillingen i rally for 4WD, men forspringet til forfølgeren Jørgen Pilgaard, Ryomgård, er efter lørdagens 3. afdeling skrumpet ind til blot et enkelt point. - Der er virkelig tale om tæt løb, men med en fjerdeplads i lørdagens afdeling ved Kalundborg hentede vi 10 point, og selv om Jørgen Pilgaard med en samlet tredjeplads efter de 11 prøver scorede 12 point, holder vi netop den samlede førstepladsen i kampen om DM-titlen, fortæller den nordjyske rallykører. Sammenlagt fører Max Christensen, Motorsport Nordjylland, med 45 point efter en førsteplads i 1. afdeling og en andenplads i 2. afdeling fulgt op med lørdagens fjerdeplads. Nordjyden måtte køre 3. afdeling af det danske mesterskab uden sin normale co-driver Mikael Kanstrup, der var forhindret, og i stedet sad Dorthe Ravn fra Horsens med i bilen hos Max Christensen. - Hun er en meget erfaren dame, så det gik helt fint i bilen, selv om jeg lige skulle vænne mig til, at det ikke som normalt var Mikael. - Vores præstation i 3. afdeling er jeg tilfreds med, og det eneste der ærgrer mig er, at vi mistede tredjepladsen netop til Jørgen Pilgaard på den allersidste prøve nummer 11. - Men afdelingen viste med al tydelighed, at der er stor konkurrence, og at der i år er dyre fabriksbiler med noget større budgetter end mine med i løbet, siger Max Christensen, der kører i Subaru WRX. Vinder af 3. afdeling ved Kalundborg blev Brian Madsen, Slagelse, der scorede 20 point, mens der var 15 point til nummer to Michael Pedersen, Vejle.