Spis dig rask med Diabeteskuren

Type 2 diabetes kan kureres med den rigtige kost. En ny bog guider dig bl.a. med lækre opskrifter

"Diabeteskuren" er skrevet af Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell. Udgivet på Gads Forlag. Forside fra bogen.

"Diabeteskuren" er skrevet af Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell. Udgivet på Gads Forlag. Forside fra bogen.

HELE LANDET: Det mener de to forfattere bag den nye bog ”Diabeteskuren”, der er skrevet af klinisk diætist Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell, der er master i fitness og træning samt professionsbachelor i human ernæring.

Ifølge de to eksperter er der otte sunde og enkle leveregler, du kan følge og helt slippe for at udvikle type 2 diabetes. Har du allerede fået diagnosen, har du med reglerne en god chance for at blive rask igen.

Målet med Diabeteskuren er at gøre dine blodsukkertal bedre, så du kan trappe ned med medicinen og måske helt undvære den bl.a. ved at fortælle, hvilke madvarer der skal på menuen, og hvordan de bør sammensættes.

Gode fif

Der er bl.a. også 95 diabetesvenlige opskrifter og gode fif til, hvordan du manøvrerer gennem hektiske hverdage og festlige weekender med blodsukkeret i god behold.

Levereglerne i ”Diabeteskuren” er tilpasset mennesker, der har eller er ved at udvikle type 2 diabetes, men alle kan have gavn af dem, for som sidegevinst kan du nemlig dårligt undgå at tabe dig og få mere energi, når du følger reglerne, lover forfatterne.

/BLM/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.