Spisested lukker

Medieomtale af anstrengt økonomi fik læsset til at vælte, mener restauratør Morten Nielsen

Steakhouset har været med siden åbningen af indkøbscentret Friis i marts 2010. Men nu er det slut. Arkivfoto: Lars Pauli

Steakhouset har været med siden åbningen af indkøbscentret Friis i marts 2010. Men nu er det slut. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:Morten Nielsen har givet op. Den kendte kok har med øjeblikkelig virkning valgt at lukke sit steakhouse i shoppingcentret Friis.

Morten Nielsen bekræfter, at en anstrengt økonomi er årsagen til, at Modern Friis Steak House er fortid.

Seks ansatte uden job

Dermed mister seks fuldtidsansatte jobbet. To af dem er i lære og skal ud og finde en ny læreplads.

Ifølge restauratøren er det især en medieomtale af restaurantens anstrengte økonomi, som har væltet læsset. Det har medført et fald i omsætningen, som restauranten ikke kunne overkomme.
- Jeg synes, at det er ærgerligt og trist. Vi startede uden nogen kassekredit, fordi bankerne i øjeblikket ikke vil låne penge ud, og derfor har vi været sårbare over for sæsonudsving, siger Morten Nielsen, som nu udelukkende driver Mortens Kro.
Tidligere har han også været medforpagter af restaurant Skovbakken i Aalborg Zoo.

Underskud i to år

NORDJYSKE Medier har tidligere omtalt den anstrengte økonomi i steakhouset.

De to seneste regnskabsår har fremvist et underskud på 1,3 millioner kroner, og Morten Nielsen forklarede dengang, at spisestedet var ramt af de generelle problemer med kundestrømmen i Friis.
Morten Nielsen siger mandag, at han ikke har overblik over, om anpartsselskabet kommer til at skylde kreditorer, men at det er tænkeligt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.