Spøgelser på Kappelborg

Freddy & The Phantoms på scenen ikke i operaen men i kulturthuset

Freddy alias Frederik Schnoor lever drømmen ud sammen med sine spøgelser.

Freddy alias Frederik Schnoor lever drømmen ud sammen med sine spøgelser.

SKAGEN:Om det spøger på den gamle folkeskole er der flere meninger om, men fredag den 22. maj skyder Kappelborg Pinsen i gang med en god gang fuldblodsrock, når bluesrock-bandet Freddy & The Phantoms indtager scenen.

Freddy & The Phantoms tog publikum med storm, sidst de besøgte Kappelborg. Bandet var for en stor del af publikum så godt som ukendte, men det tog ikke mange numre, før bandet havde fået godt fat i publikum, og der var en fest i gang. - Og nu er Freddy og hans spøgelser så i byen igen, og der er lagt op til en rockfest.

I front for bluesrock-bandet står Frederik Schnoor, der på scenen lever sin drøm om en fremtid indenfor musikken ud, og som derfor har lagt sin kandidatgrad på hylden.

”Jeg har aldrig forstået, hvorfor man skal droppe rockstjernedrømmen, bare fordi man er fyldt 25 år, og har taget en uddannelse”, har Frederik tidligere udtalt, og at rockstjernedrømmen måske ikke er så langt væk endda, kan man foranlediges til at tro efter udgivelsen af albummet af Times of Division, der udkom i Danmark sidste år. Et album der ifølge anmelderne smager lidt hen ad The Blue Van og GO GO Berlin. Albummet udkom efter at bandet i foråret havde turneret som support for komikeren Frank Hvam, og dernæst havde givet den max gas på Smuk Fest i august.

Anmeldere fra hele Europa har modtaget albummet med åbne arme, og kun flotte roser er drysset ned over det danske band, som altså fredag den 22. maj kl. 21 kan opleves på Kappelborg i Skagen. – Der er god grund til at glæde sig til rendyrket riffrock, tilsat fuzz , guitarharmonier, distortet hammondorgel og forrygende rå vokalpræstationer.

Koncerten er arrangeret af Kulturhus Kappelborg, og er endnu en koncert i rækken af koncerter med danske upcoming bands, der i 2015 bl.a. også har omfattet GO GO Berlin og White Album.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.