Frederikshavn

Sponsor sikrer nyt rockbrag

Rock i Frederikshavn har indgået en ny og forbedret aftale med Jyske Bank, der gør det muligt at opjustere næste års program

Rock på Knivholt i Frederikshavn. Arkivfoto: Peter Broen

Rock på Knivholt i Frederikshavn. Arkivfoto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Årets musikfestival på Knivholt var tæt på at regne væk i år. Men på trods af svigtende indtægter, vender Rock i Frederikshavn tilbage med fuld musik og et endnu bedre program til næste år, skriver arrangøren i en pressemeddelelse.

Det sker takket være en ny og forbedret aftale med hovedsponsoren, Jyske Bank, som gør det muligt at opjustere programmet.

- Vi er glade og lettede over at kunne sige, at vi vender frygteligt, forrygende tilbage i juni 2016. Og forhåbentlig med bedre vejr, lyder det fra Thomas Smith Hansen og Søren Brogaard i pressemeddelelsen.

Også Jyske Banks Henrik Frederiksen er glad for den nye aftale med Rock i Frederikshavn.

- Vi ønsker at bakke op om Rock i Frederikshavn og sikre, at det bliver en tilbagevendende begivenhed i vores område. Ud over at arrangementet spreder godt humør, livsglæde, hygge og giver os en masse god musik at være sammen om, er det også med til at hjælpe foreningerne med at skabe bedre vilkår for deres medlemmer, siger Henrik Frederiksen ifølge pressemeddelelsen.

Det er Thomas Smith Hansen og Søren Brogaard fra Sportens Venner, der sammen med Kvissel-Ravnshøj Idrætsforening står bag Rock i Frederikshavn, som løber af stablen den 11. juni næste år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.